ProSim A320 Utils

Post Reply
AlphaTech
Posts: 7
Joined: 09 May 2017, 18:12

ProSim A320 Utils

Post by AlphaTech » 08 Feb 2019, 21:18

Hello

Is ProSim Utils working with ProSim A320? I can't seem to find a full and final answer.

Paul

User avatar
Hjerterknekt
Posts: 9
Joined: 06 Dec 2015, 15:01
Location: Norway

Re: ProSim A320 Utils

Post by Hjerterknekt » 08 Feb 2019, 22:36

Release 1.7.11 (23/JAN/2019) Requires ProSim737 2.07 / ProSimA320 1.x
https://prosim-ar.com/forum/viewtopic.php?f=86&t=6142
Regard
Stein Aasheim
ICAO,ENVA

AlphaTech
Posts: 7
Joined: 09 May 2017, 18:12

Re: ProSim A320 Utils

Post by AlphaTech » 11 Feb 2019, 14:51

Thanks for your reply.

I saw that on the forum, but nowhere in any of the documents or data does it give any suggestion that it is fully working with ProSim A320 and if it does, what exactly does work and what doesn't.

I had hoped for more. We have an ACARS printer and no way of even using it.

Paul

User avatar
OmniAtlas
Posts: 423
Joined: 20 Sep 2012, 08:49
Location: Sydney

Re: ProSim A320 Utils

Post by OmniAtlas » 13 Feb 2019, 11:04

AlphaTech wrote:
11 Feb 2019, 14:51
Thanks for your reply.

I saw that on the forum, but nowhere in any of the documents or data does it give any suggestion that it is fully working with ProSim A320 and if it does, what exactly does work and what doesn't.

I had hoped for more. We have an ACARS printer and no way of even using it.

Paul
At this time only the EFB function is working.

Pim
Posts: 672
Joined: 01 Jan 2011, 13:39
Location: Heemstede, The Netherlands
Contact:

Re: ProSim A320 Utils

Post by Pim » 13 Feb 2019, 13:05

Hallo Humberto,

There is a beautiful CPDLC Client available in: https://www.dalpi.de/. Would it be possible to in integrate this into ProSim, just like Jeehell is able to do this? So all that needs to be done I.M.H.O. is to make the ProSim MCDU interact with their CPDLC AOC client.

Best regards,

--pim

User avatar
wpslider
Posts: 4362
Joined: 06 Feb 2013, 18:38
Location: Faro - PT
Contact:

Re: ProSim A320 Utils

Post by wpslider » 13 Feb 2019, 13:12

Pim wrote:
13 Feb 2019, 13:05
Hallo Humberto,

There is a beautiful CPDLC Client available in: https://www.dalpi.de/. Would it be possible to in integrate this into ProSim, just like Jeehell is able to do this? So all that needs to be done I.M.H.O. is to make the ProSim MCDU interact with their CPDLC AOC client.

Best regards,

--pim
Hi Pim, First we need our datalink(which includes CPDLC) layer done and implemented in ProSim. After that we can think about interfacing 3rd party apps.
Humberto Miguel
Image

Post Reply

Return to “ProsimUtils - by Wpslider”