[CURRENT VERSION] ProSimUtils Version 1.7.11

Post Reply
User avatar
wpslider
Posts: 5126
Joined: 06 Feb 2013, 18:38
Location: Faro - PT
Contact:

[CURRENT VERSION] ProSimUtils Version 1.7.11

Post by wpslider » 28 Feb 2014, 17:51

Hello

Here you will find the most recent version of ProSimUtils Software and Documentation

PSU.Server: Navdata (required) HTML Applications: Documentation: Useful Links: Videos:
  • Norwegian737 video
    Image

If you like ProSimUtils, please consider a donation:
Image

Best Regards
Last edited by wpslider on 13 Apr 2016, 17:01, edited 45 times in total.
Humberto Miguel
Image

Flying Fred
Posts: 76
Joined: 30 Aug 2011, 18:21

Re: [CURRENT VERSION] ProSimUtils Version 1.1.0

Post by Flying Fred » 22 Apr 2014, 11:41

Hi,

I have tried to download the current version but it failed constantly. Could I get from an other
location and see if that workes?

Thanks!

Regards,

Fred

belgianguy
Posts: 2816
Joined: 29 May 2011, 20:45
Location: Belgium

Re: [CURRENT VERSION] ProSimUtils Version 1.1.0

Post by belgianguy » 22 Apr 2014, 11:44

Hello Fred,

That's strange. After I read your post, I tried to download the software and manual and it worked without any problem.
Best Regards,
Gert

User avatar
wpslider
Posts: 5126
Joined: 06 Feb 2013, 18:38
Location: Faro - PT
Contact:

Re: [CURRENT VERSION] ProSimUtils Version 1.1.0

Post by wpslider » 22 Apr 2014, 11:57

Hello Fred,

Links are working. If you continue with problems, let me know and I'll send it to you by email.

regards
Last edited by wpslider on 22 Apr 2014, 16:05, edited 1 time in total.
Humberto Miguel
Image

Flying Fred
Posts: 76
Joined: 30 Aug 2011, 18:21

Re: [CURRENT VERSION] ProSimUtils Version 1.1.0

Post by Flying Fred » 22 Apr 2014, 16:03

Hi,
Still cannot download the Release version 1.10. Anything else will do except this one?
Both Explorer and Firefox.

captdave
Posts: 405
Joined: 31 Mar 2011, 22:31

Re: [CURRENT VERSION] ProSimUtils Version 1.3.0

Post by captdave » 20 Oct 2014, 20:08

Thanks for your software.. It is very impressive.

When we can expect the maintenance function with auto failure etc?

Second question.

Can i receive a METAR info without the IVAP Module?
How can i do this?

User avatar
wpslider
Posts: 5126
Joined: 06 Feb 2013, 18:38
Location: Faro - PT
Contact:

Re: [CURRENT VERSION] ProSimUtils Version 1.3.0

Post by wpslider » 20 Oct 2014, 22:26

captdave wrote:Thanks for your software.. It is very impressive.
Hello
When we can expect the maintenance function with auto failure etc?
With version 2 this will be possible. ProSimUtils started as a gateway to hoppie and because of that, a lot of things are missing and the code was not prepared for this amount of additions. V2 will be more structured and scalable.
Second question.

Can i receive a METAR info without the IVAP Module?
How can i do this?
Yes, you can. Use AOC->WX REQ. Default source is NOAA but you can change the source in config.

Regards :D
Humberto Miguel
Image

captdave
Posts: 405
Joined: 31 Mar 2011, 22:31

Re: [CURRENT VERSION] ProSimUtils Version 1.3.0

Post by captdave » 20 Oct 2014, 22:29

can not wait for that :)

Thank you!!!


I will try it.

Eric P.
Posts: 281
Joined: 06 Feb 2012, 11:33

Re: [CURRENT VERSION] ProSimUtils Version 1.4.0

Post by Eric P. » 27 Dec 2014, 13:36

Hi Humberto!

How can i connect to topcat via LAN?

I´m not able to set the path to an other pc..

BR Eric

User avatar
wpslider
Posts: 5126
Joined: 06 Feb 2013, 18:38
Location: Faro - PT
Contact:

Re: [CURRENT VERSION] ProSimUtils Version 1.4.0

Post by wpslider » 27 Dec 2014, 13:40

ProSimUtils detects automatically the TOPCAT path. You cannot change it.

TOPCAT must be installed in the same machine as ProSimUtils.

There is a trick to use TOPCAT on a remote machine.
You need to install TOPCAT locally and change the registry entry to change the TOPCAT.exe location to the remote machine.

Regards
Humberto Miguel
Image

Post Reply

Return to “ProsimUtils - by Wpslider”