Kaspersky Malware Detect - A320

Post Reply
User avatar
nbworld
Posts: 947
Joined: 23 Sep 2011, 05:36
Location: Portugal
Contact:

Kaspersky Malware Detect - A320

Post by nbworld » 10 Jan 2017, 22:09

Hi,

After run kaspersky, malware was detected:

ProSimA320-System.exe

[img]
Capturar.JPG
Capturar.JPG (26.52 KiB) Viewed 445 times
[/img]
Best Regards,
Nuno Batalha (LPPT)
Portugal
http://www.b737sim.pt
Prosim Commercial Licence

Image

User avatar
Marty
Posts: 2160
Joined: 22 Dec 2010, 16:39

Re: Kaspersky Malware Detect - A320

Post by Marty » 12 Jan 2017, 12:04

These kind of warnings pop up now and then in heuristic virus scanners. These scanners not only scan for known virus patterns but also try to find suspicious code that is not defined by a fixed pattern. Because there is auto updating code inside ProSimA320 (code that overwrites the executable with something else), heuristic scanners sometimes flag the executables as suspicious.
All ProSim software distributions are compiled in a custom build farm, which is a dedicated computer environment that does not run any consumer software.

User avatar
nbworld
Posts: 947
Joined: 23 Sep 2011, 05:36
Location: Portugal
Contact:

Re: Kaspersky Malware Detect - A320

Post by nbworld » 20 Jan 2017, 09:41

Ok Marty, Thx.
Best Regards,
Nuno Batalha (LPPT)
Portugal
http://www.b737sim.pt
Prosim Commercial Licence

Image

Post Reply

Return to “ProSimA320 - Technical support - software related”